Nutriční hodnoty (Vepřová plec v cibulovo-česnekové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 689 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
| Tuky | 47,13 g |
| – nasycené | 18,72 g |
| – nenasycené | 23,68 g |
| –– mononenasycené | 19,40 g |
| –– polynenasycené | 4,29 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 12,13 g |
| Cholesterol | 287 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 27,25 g |
| – cukry | 9,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| hovězí vývar (nebo bujon Natur) | Vývar hovězí | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na jíšku (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |