Nutriční hodnoty (Sýrová roláda s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 504 kJ / 2 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 135,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,45 g |
| Tuky | 180,20 g |
| – nasycené | 96,15 g |
| – nenasycené | 70,47 g |
| –– mononenasycené | 60,78 g |
| –– polynenasycené | 9,69 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 1,84 g |
| Sodík | 4,62 g |
| Sůl | 11,18 g |
| Sacharidy | 26,13 g |
| – cukry | 20,38 g |
| ––– laktóza | 20,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků sýra (eidam, gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 100 g 100 g nastrouhaného sýra (čedar) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 200 g 200 g čerstvého sýra (lučina, 2 paloučky) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 110 g 110 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 110 g |
| 6 plátků 6 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
| 5 5 vajec vařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
| petrželová nať nasekaná | Petržel nať čerstvá |