Nutriční hodnoty (Hraběnčiny brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 431 kJ / 1 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 59,64 g |
| – nasycené | 29,49 g |
| – nenasycené | 23,07 g |
| –– mononenasycené | 19,75 g |
| –– polynenasycené | 3,32 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 859 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 98,77 g |
| – cukry | 6,36 g |
| ––– laktóza | 0,36 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 40-50 g 40-50 g másla | Máslo kravské | 45 g |
| 3-4 3-4 žloutky (podle velikosti) | Vaječný žloutek | 80.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek |