Nutriční hodnoty (Pomazánka z ementálu s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 860 kJ / 1 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 163,04 g |
– nasycené | 64,34 g |
– nenasycené | 91,46 g |
–– mononenasycené | 42,04 g |
–– polynenasycené | 49,42 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 346 mg |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,80 g |
Sacharidy | 36,70 g |
– cukry | 34,20 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g ementálu | Ementál | 200 g |
2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g |
citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g žervé | Žervé | 100 g |
1 špetka 1 špetka kurkumy | Kurkuma mletá |