Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z ementálu s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 860 kJ /
1 879 kcal
Bílkoviny62,20 g
– z toho živočišné bílkoviny59,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,20 g
Tuky163,04 g
– nasycené64,34 g
– nenasycené91,46 g
–– mononenasycené42,04 g
–– polynenasycené49,42 g
––– omega 31,88 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 346 mg
Sodík 3,13 g
Sůl7,80 g
Sacharidy36,70 g
– cukry34,20 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g ementálu Ementál 200 g
2 2 menší jablka Jablko čerstvé 300 g
100 g 100 g majolky Majonéza 100 g
citronová šťáva (podle chuti) Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
100 g 100 g žervé Žervé 100 g
1 špetka 1 špetka kurkumy Kurkuma mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.