Nutriční hodnoty (Pomazánka z ementálu s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 860 kJ / 1 879 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
| Tuky | 163,04 g |
| – nasycené | 64,34 g |
| – nenasycené | 91,46 g |
| –– mononenasycené | 42,04 g |
| –– polynenasycené | 49,42 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 346 mg |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 7,80 g |
| Sacharidy | 36,70 g |
| – cukry | 34,20 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g ementálu | Ementál | 200 g |
| 2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g |
| citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g žervé | Žervé | 100 g |
| 1 špetka 1 špetka kurkumy | Kurkuma mletá |