Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky se znojemskou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 672 kJ /
1 595 kcal
Bílkoviny133,08 g
– z toho živočišné bílkoviny128,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,28 g
Tuky103,20 g
– nasycené18,07 g
– nenasycené46,36 g
–– mononenasycené35,77 g
–– polynenasycené10,60 g
––– omega 31,57 g
Vláknina10,06 g
Cholesterol 2,37 g
Sodík 3,34 g
Sůl8,25 g
Sacharidy30,90 g
– cukry11,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových ledvinek Ledviny vepřové 600 g
200 g 200 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
100 ml 100 ml vývaru Vývar masový 100 ml
100 ml 100 ml láku z okurek Nálev z okurek 100 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
6 6 sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mahá koření (nebo drceného kmínu) Koření pěti vůní
200 ml 200 ml vývaru Vývar masový 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.