Nutriční hodnoty (Kaťák s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 686 kJ / 1 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
| Tuky | 65,06 g |
| – nasycené | 13,54 g |
| – nenasycené | 45,85 g |
| –– mononenasycené | 34,23 g |
| –– polynenasycené | 11,62 g |
| ––– omega 3 | 2,77 g |
| Vláknina | 8,16 g |
| Cholesterol | 214 mg |
| Sodík | 543 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 23,68 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty (nebo plece) | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 miska 1 miska čerstvých nakrájených hub | Hřib čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce nakládané kapie | Paprika červená čerstvá | 45 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky Harissy | Harissa | 7.5 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce worcestru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |