Nutriční hodnoty (Kuřecí stehenní kousky v krémové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 988 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 32,76 g |
– nasycené | 8,76 g |
– nenasycené | 22,28 g |
–– mononenasycené | 14,78 g |
–– polynenasycené | 7,50 g |
––– omega 3 | 1,57 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 34,39 g |
– cukry | 9,36 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích horních stehen | ||
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce máslové jíšky (nebo hladké mouky) | Jíška máslová | 15 ml |
vývar (horká voda) na podlití | Vývar masový | |
0,5 0,5 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |