Nutriční hodnoty (Rybí guláš s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 504 kJ / 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,53 g |
| Tuky | 20,16 g |
| – nasycené | 4,55 g |
| – nenasycené | 11,20 g |
| –– mononenasycené | 7,97 g |
| –– polynenasycené | 3,23 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 14,21 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 45,60 g |
| – cukry | 29,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybího masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 8 8 malých rajčátek | Rajče červené čerstvé | 480 g |
| půlka půlka pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté uzené papriky | Paprika uzená | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička gulášového koření | Koření Argentina | 5 g |
| vývar z rybích odřezků (nebo voda na podlití) | Vývar masový |