Nutriční hodnoty (Rybí guláš s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 504 kJ / 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,53 g |
Tuky | 20,16 g |
– nasycené | 4,55 g |
– nenasycené | 11,20 g |
–– mononenasycené | 7,97 g |
–– polynenasycené | 3,23 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 14,21 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 45,60 g |
– cukry | 29,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybího masa | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
8 8 malých rajčátek | Rajče červené čerstvé | 480 g |
půlka půlka pórku | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce mleté uzené papriky | Paprika uzená | 15 g |
1 lžička 1 lžička gulášového koření | Koření Argentina | 5 g |
vývar z rybích odřezků (nebo voda na podlití) | Vývar masový |