Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perník z jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 539 kJ /
4 192 kcal
Bílkoviny87,26 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,40 g
Tuky143,85 g
– nasycené26,02 g
– nenasycené109,02 g
–– mononenasycené34,38 g
–– polynenasycené74,64 g
––– omega 30,24 g
Vláknina41,60 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 394 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy574,65 g
– cukry193,45 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 středně velká jablka Jablko čerstvé 600 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 62.5 g
10 lžic 10 lžic slunečnicového oleje Olej slunečnicový 110 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
50 g 50 g moučkového cukru na posypání Cukr bílý 50 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.