Nutriční hodnoty (Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 793 kJ / 668 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 48,10 g |
| – nasycené | 32,09 g |
| – nenasycené | 14,40 g |
| –– mononenasycené | 12,73 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 190 mg |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 15,50 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malé pekingské zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 6 6 keříčkových rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 100 g 100 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 100 g 100 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
| majonéza | Majonéza | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |