Nutriční hodnoty (Žemlovka po mexicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 080 kJ / 1 692 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 74,52 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,45 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,07 g | 
| Tuky | 132,07 g | 
| – nasycené | 25,50 g | 
| – nenasycené | 101,02 g | 
| –– mononenasycené | 71,66 g | 
| –– polynenasycené | 29,36 g | 
| ––– omega 3 | 8,38 g | 
| Vláknina | 22,07 g | 
| Cholesterol | 237 mg | 
| Sodík | 2,34 g | 
| Sůl | 5,43 g | 
| Sacharidy | 41,55 g | 
| – cukry | 31,47 g | 
| ––– laktóza | 8,95 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 starší středně velké bílé bagety | Bageta pšeničná | |
| 4 lžíce 4 lžíce sýrového Salsa dipu | ||
| 4 lžíce 4 lžíce rajčatového Salsa dipu | ||
| 3 lžíce 3 lžíce omáčky na fajitas | ||
| 150 ml 150 ml smetany na vaření 16% | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce brusinkové omáčky | ||
| 10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g | 
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | 7.5 g | 
| 1/2 1/2 čerstvé papriky (červená nebo žlutá, může být i celá) | Paprika červená čerstvá | 75 g | 
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 100 ml 100 ml oleje do náplně | Olej řepkový | 100 ml | 
| 1 konzerva 1 konzerva kukuřice (nebo kukuřice s červenými fazolemi) | Kukuřice sterilovaná | |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g | 
| 100 g 100 g nakrájené Vysočiny | Suchý salám | 100 g | 
| 50 g 50 g tvrdého sýru v celku | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |