Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pestrý fazolový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 410 kJ /
3 205 kcal
Bílkoviny213,54 g
– z toho živočišné bílkoviny28,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny185,54 g
Tuky42,99 g
– nasycené11,95 g
– nenasycené30,06 g
–– mononenasycené16,83 g
–– polynenasycené13,23 g
––– omega 31,82 g
Vláknina149,60 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,00 g
Sacharidy417,40 g
– cukry20,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g klobásy Klobása 200 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
400 g 400 g barevné fazolí (z konzervy) Fazole bílé 400 g
400 g 400 g bílé fazole (z konzervy) Fazole bílé 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
petrželka Petržel nať čerstvá
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
3 lžíce 3 lžíce octa Ocet lihový 45 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.