Nutriční hodnoty (Pestrý fazolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 410 kJ / 3 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 213,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 185,54 g |
Tuky | 42,99 g |
– nasycené | 11,95 g |
– nenasycené | 30,06 g |
–– mononenasycené | 16,83 g |
–– polynenasycené | 13,23 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 149,60 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 417,40 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
400 g 400 g barevné fazolí (z konzervy) | Fazole bílé | 400 g |
400 g 400 g bílé fazole (z konzervy) | Fazole bílé | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |