Nutriční hodnoty (Pestrý fazolový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 410 kJ / 3 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 213,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 185,54 g |
| Tuky | 42,99 g |
| – nasycené | 11,95 g |
| – nenasycené | 30,06 g |
| –– mononenasycené | 16,83 g |
| –– polynenasycené | 13,23 g |
| ––– omega 3 | 1,82 g |
| Vláknina | 149,60 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 417,40 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 400 g 400 g barevné fazolí (z konzervy) | Fazole bílé | 400 g |
| 400 g 400 g bílé fazole (z konzervy) | Fazole bílé | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |