Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na kořenové zelenině a špekové knedlíky s kapií v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 255 kJ /
1 973 kcal
Bílkoviny19,07 g
– z toho živočišné bílkoviny9,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,32 g
Tuky185,57 g
– nasycené90,84 g
– nenasycené90,81 g
–– mononenasycené75,13 g
–– polynenasycené15,69 g
––– omega 32,27 g
Vláknina28,36 g
Cholesterol 283 mg
Sodík 2,21 g
Sůl5,40 g
Sacharidy44,40 g
– cukry28,38 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího (falešné svíčkové)
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g celeru Celer bulva čerstvá 300 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g uzené domácí slaniny Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
20 kuliček 20 kuliček nového koření Nové koření
50 kuliček 50 kuliček pepře Pepř černý
1 kostka 1 kostka domácího mraženého demi glace, nebo gelového bujónu
200 ml 200 ml smetany na vaření (12%) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
100 ml 100 ml horké vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.