Nutriční hodnoty (Nové brambory se smetanou a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 751 kJ / 2 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,98 g |
| Tuky | 126,79 g |
| – nasycené | 55,83 g |
| – nenasycené | 59,93 g |
| –– mononenasycené | 50,37 g |
| –– polynenasycené | 9,56 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 2,33 g |
| Sůl | 5,95 g |
| Sacharidy | 213,04 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| trocha trocha červené mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4-5 ks 4-5 ks vajec natvrdo | Vejce slepičí | 283.5 g |
| 100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| čerstvá koprová nať | Kopr nať čerstvý |