Nutriční hodnoty (Nové brambory se smetanou a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 751 kJ / 2 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,98 g |
Tuky | 126,79 g |
– nasycené | 55,83 g |
– nenasycené | 59,93 g |
–– mononenasycené | 50,37 g |
–– polynenasycené | 9,56 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,95 g |
Sacharidy | 213,04 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
trocha trocha červené mleté papriky | Paprika červená sušená | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
4-5 ks 4-5 ks vajec natvrdo | Vejce slepičí | 283.5 g |
100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
čerstvá koprová nať | Kopr nať čerstvý |