Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Pan con Tomate, čili konfitovaný česnek s pečenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 3,7 Farma Bezdínek
Dip z ricotty na řecký způsob - zdravé silvestrovské jednohubky Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Farma Bezdínek
Pomazánka ze sušených rajčat - zdravé silvestrovské jednohubky Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Farma Bezdínek