Pesto rosso - červené pesto ze sušených rajčat
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 357 kJ / 2 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,18 g |
Tuky | 277,92 g |
Vláknina | 37,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 78,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je pravda, že hotové pesto snadno pořídíte v každém obchodě s potravinami (dokonce i v drogeriích), ale domácí je prostě domácí. A když k jeho přípravě zvolíte úžasně sladká sušená rajčátka, vsadíme se, že už jiné chtít nebudete! Pesto je hotové během chvilky, ale jeho chuť vám bude hrát na jazyku po dlouhou dobu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 48 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 13 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Physalis neboli mochyně peruánská: Znáte tyto jedlé lampionky, které jsou silným antioxidantem?
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: rajče sušené, česnek, rozmarýn čerstvý, mandle, olej olivový, sůl, pepř mletý
Pesto rosso - červené pesto ze sušených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3YR
0 názorů