Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny (mandarinky i se šťávou) dáme do nádoby, která dobře těsní, nic nemícháme, jen nádobu zakryjeme pokličkou a několikrát zatřeseme. Jak dlouho je třeba třást, pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř.
Krok 2: Takto připravenou dortovou náplň natřeme na korpus.
Krok 3: Posypeme kakaem nebo čokoládou a můžeme použít i šlehačku na ozdobení.
Zveřejněno 14. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Moje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 4 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 6 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 6 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 8 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 9 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
hrc hrc buchta,
buchta drc drc,
buchta hrc hrc,
dort hrc hrc,
koláč hrc hrc,
hrc hrc dort,
hrc hrc,
buchta hrc drc,
řezy hrc hrc,
hrc drc,
buchta hrc,
hrc,
buchta hrc-hrc,
koláč hrc,
hrc drc buchta,
hrc hrc koláč,
dort hrc,
hrc dort,
koláč drc drc,
řez hrc hrc
Suroviny:
smetana ke šlehání,
kompot mandarinkový,
créme olé,
těsto piskotové
Komentáře (6)