Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy má krásnou barvu a obsahuje také spoustu vitamínů. Když použijeme vařenou řepu, je její příprava rychlá a snadná. Stačí chvíli povařit, zahustit ve smetaně rozmíchanou moukou a za chvilku můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jnQ
Moje poznámka
Polévka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jnQ
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 10 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 3 hodinami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 3 hodinami
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 3 hodinami
Třešňový nákyp
evoule před 6 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 6 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 7 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 7 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 9 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)