Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
S pomocí horkovzdušné fritézy připravíte rodině rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze využít jak za tepla, tak po vychladnutí. Pomazánka je velmi variabilní, můžete jí dochutit surovinami, které zrovna čekají na zpracování ve vaší chladničce.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Moje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 3 minutami
Grilovaná krkovička
Merylas před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 1 hodinou
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 2 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 3 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 3 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 3 hodinami
Kakaové muffiny
Mart1neek před 3 hodinami
Suroviny:
vejce,
sýr měkký tavený,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
sýr strouhaný
Komentáře (2)