Čirok se zelím a ořechy
Recept ještě nebyl hodnocenČirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme zeleninovým vývarem a dáme vařit. Vaříme doměkka, asi 50-60 minut,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 3,40 g |
| – nasycené | 0,52 g |
| – nenasycené | 2,54 g |
| –– mononenasycené | 1,17 g |
| –– polynenasycené | 1,37 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 71,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Čirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme zeleninovým vývarem a dáme vařit. Vaříme doměkka, asi 50-60 minut,…