Čirokové placičky bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenČirok přes noc namočíme a následující den uvaříme v čerstvé vodě doměkka (cca 50 minut). Protože vaření čiroku trvá dlouho, obvykle vařím větší množství najednou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 3,40 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 2,54 g |
–– mononenasycené | 1,17 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 71,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čirok přes noc namočíme a následující den uvaříme v čerstvé vodě doměkka (cca 50 minut). Protože vaření čiroku trvá dlouho, obvykle vařím větší množství najednou a…
Čirok propláchneme a dáme vařit do osolené vody. Vaříme doměkka, cca 50 min, já jsem vařila v tlakovém hrnci 20 min. Když se nevyvaří všechna voda, tak scedíme.Na oleji…
Čirok i hrách každý zvlášť přes noc namočíme a poté v čerstvé vodě uvaříme doměkka. Čirok vaříme přibližně 50 minut, hrách 30 minut. Drobně nakrájenou cibuli restujeme…
Čirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme vodou tak, aby sahala asi 1 cm nad kuličky, a dáme vařit. Vaříme…
Čirok na několik hodin, nejlépe přes noc, namočíme a poté v čerstvé vodě uvaříme doměkka, přibližně 50 minut. Houby také přes noc namočíme. Drobně nakrájenou cibuli…
Čirok na několik hodin namočíme a poté ho v čisté vodě uvaříme doměkka (cca 50 minut). Rýži propláchneme a uvaříme tak, jak jsme zvyklí (já ji dusím v 1.5 násobku…
Čirok i čočku propláchneme a nejlépe přes noc namočíme každé zvlášť do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme vodou a dáme vařit. Po 30 minutách přidáme slitou…
Čirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme zeleninovým vývarem a dáme vařit. Vaříme doměkka, asi 50-60 minut,…
Čirok na několik hodin namočíme a poté ho v čisté vodě uvaříme doměkka (cca 50 minut). Kapustu nakrájíme na kostičky, zakápneme olejem, zalijeme několika lžícemi vody…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Bojujete s jarní únavou? Pomůže sušená třezalka, ale i kopřiva
Retro okénko: Buřty v pivním těstíčku jsou uvnitř šťavnaté a na povrchu krásně křupavé
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření