Rychlá buchta s povidly
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduchá výborná buchta, která voní skořicí a povidla dodají vláčnost. Je rychlá, vše jen smícháme a pečeme. Skvěle se hodí k nedělní kávě, nebo na svačinu. Poléváme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			
			
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 209 kJ / 528 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g | 
| Tuky | 30,00 g | 
| – nasycené | 15,00 g | 
| – nenasycené | 13,00 g | 
| –– mononenasycené | 10,00 g | 
| –– polynenasycené | 3,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 3,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 80 mg | 
| Sůl | 0,20 g | 
| Sacharidy | 55,00 g | 
| – cukry | 50,00 g | 
| ––– laktóza | 10,00 g | 
	
			
	
Jednoduchá výborná buchta, která voní skořicí a povidla dodají vláčnost. Je rychlá, vše jen smícháme a pečeme. Skvěle se hodí k nedělní kávě, nebo na svačinu. Poléváme…
	
			
	
Pro zpestření chuti můžete použít při pečení sladkého vánočního pečiva i nesolené arašídy. Těsto dobře drží tvar a tak je ideální k vyzkoušení různých zdobících prvků.
	
			
	
Výborné nepečené cukroví připravíme velmi snadno během chvilky. Nugát, čokoládu a tuk rozpustíme, ochutíme rumem, přisypeme ořechy a necháme trochu zchladnout. Pak…
	
			
	
Korpus: Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva a dvěma lžícema kakaa. Během šlehání žloutků si ušleháme bílky s…