Malinová roláda
Recept ještě nebyl hodnocenOvocné rolády se těší velké oblibě, jsou krásně nadýchané, barevné a můžete je plnit libovolným ovocným krémem. Podle tohoto receptu je zvládne připravit i úplný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ovocné rolády se těší velké oblibě, jsou krásně nadýchané, barevné a můžete je plnit libovolným ovocným krémem. Podle tohoto receptu je zvládne připravit i úplný…
Máte už dostatečnou zásobu sterilovaných okurek a stále se rodí nové? Zkuste sterilovanou čalamádu z okurků a cibule, která je velmi pikantní díky použitému koření.…
Spojení naložených lahodných paprik a dobrého kysaného zelí osloví určitě i náročné strávníky. Přidejte je k tradičním pečeným masům, nabídněte k pohoštění k pivu a…
O Velikonocích nesmí chybět oblíbený beránek. Pokud máte rádi ořechy, pak jej vyzkoušejte upéct dle tohoto receptu. Těsto je navíc velice univerzální, můžete z něho…
Pořádná porce na velký plech. Dávka těsta, která se hodí pro celou rodinu nebo na oslavu. Kombinace jahod a rebarbory je velmi oblíbená a s drobenkovou posypkou, je chuť…
Jemný koláč s vanilkovou náplní a posypaný rebarborou je lahůdka, kterou lze připravit pouze v době, kdy je použití rebarbory bezpečné. Kombinace sladké náplně a…
Palačinky se zmrzlinou představují spojení teplého a studeného, nadýchaného a krémového. Stačí pár surovin a během chvilky vykouzlíte pochoutku, která zaručeně potěší…
Jemný piškot, sladko-kyselá pomerančová marmeláda a bohatá čokoládová poleva. Tento dort je lahodným spojením svěžesti a dekadence. Ideální pro chvíle, kdy si chcete…
Voňavý koláč s vrstvou šťavnatých švestek a nadýchaného bílkového sněhu je dokonalým spojením svěží ovocné chuti a jemného těsta. Skvělý dezert pro chvíle, kdy chcete…
Voňavý koláč s vrstvou šťavnatých švestek a nadýchaného bílkového sněhu je dokonalým spojením svěží ovocné chuti a jemného těsta. Skvělý dezert pro chvíle, kdy chcete…
Jemná piškotová roláda plněná neobvyklou ovocnou směsí z rebarbory a švestek zaujme netradiční kombinací chutí i vůní. Lehce nakyslá ovocná náplň, dochucená voňavým…
Lahodná kombinace šťavnatých jablek a kapky alkoholu, která dodá moučníku originální chuť i vůni. Tento dort je skvělou volbou pro slavnostní příležitosti i zpestření…
1. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky smícháme s cukrem a postupně po lžíci přidáváme horkou vodu. Vše vyšleháme do pěny. Do žloutkové směsi vmícháme mouku, prášek do…
1. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky smícháme s cukrem a postupně po lžíci přidáváme horkou vodu. Vše vyšleháme do pěny. Do žloutkové směsi vmícháme mouku, prášek do…
Dortovou formu vymažeme, na dno dáme kruh pečícího papíru, potřeme ho máslem a formu vysypeme moukou. Rozehřejeme čokoládu ve vodní lázni, rozmícháme ji a necháme…
Dortovou formu vymažeme, na dno dáme kruh pečícího papíru, potřeme ho máslem a formu vysypeme moukou. Rozehřejeme čokoládu ve vodní lázni, rozmícháme ji a necháme…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Nejprve musíme připravit želatinu na polití, protože to trvá, než začne želírovat. Kompot scedíme a dolijeme vodou na 250 ml, vsypeme želatinu a cukr a necháme 5 minut…
Nejprve musíme připravit želatinu na polití, protože to trvá, než začne želírovat. Kompot scedíme a dolijeme vodou na 250 ml, vsypeme želatinu a cukr a necháme 5 minut…
Na větší korpus: bílky vyšleháme do tuha a všleháme cukr. Šleháme, dokud netvoří sníh pevné špičky. Poté zašleháme žloutky a olej, ručně vmícháme kakao, mouku a PDP.…
Na větší korpus: bílky vyšleháme do tuha a všleháme cukr. Šleháme, dokud netvoří sníh pevné špičky. Poté zašleháme žloutky a olej, ručně vmícháme kakao, mouku a PDP.…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Z uvedených surovin vyšleháme piškotová těsta a upečeme 2 korpusy. Já začínám přípravou sněhu: Z bílků a špetky soli ušlehám sníh, do kterého postupně zašlehám cukr.…