Vepřová pečeně s ostrými fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenPlecko nakrájíme na silnější nepravidelné tvary, které namočíme na 2 hodiny do marinády. Poté upečeme v troubě. Z fazolí slijeme nálev a fazole opečeme zprudka na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plecko nakrájíme na silnější nepravidelné tvary, které namočíme na 2 hodiny do marinády. Poté upečeme v troubě. Z fazolí slijeme nálev a fazole opečeme zprudka na…
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme hrst hub a dusíme 5 minut. Poté přidáme nadrobno nakrájené maso a dusíme dalších 10 minut. Nakonec přidáne na kostky nakrájenou cuketu…