Pečená husokachna na divoko
Recept ještě nebyl hodnocenHusokachna je kříženec mezi domácí kachnou a husou. Tento hybridní druh má vlastnosti obou, což se projevuje v jeho mase, které je chutné a má menší množství tuku než…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 518 816 kJ / 124 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10 000,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10 000,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 9 333,33 g |
| – nasycené | 2 666,67 g |
| – nenasycené | 6 666,67 g |
| –– mononenasycené | 5 000,00 g |
| –– polynenasycené | 1 666,67 g |
| ––– omega 3 | 133,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30,00 g |
| Sodík | 80,00 g |
| Sůl | 200,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Husokachna je kříženec mezi domácí kachnou a husou. Tento hybridní druh má vlastnosti obou, což se projevuje v jeho mase, které je chutné a má menší množství tuku než…
Omytou husokachnu osolíme a necháme chvíli odležet. Jablka nakrájíme ne čtvrtky, vykrojíme jádřince, oloupeme pomeranč a nakrájíme na kousky. Husokachnu naplníme částí…