Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenKernotto zalijeme vodou v poměru 1:2 a lehce ochutíme bylinkovou solí. Dáme vařit. Pokud se v průběhu vaření voda vyvaří a kernotto je ještě tvrdé, vodu dolijeme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 548 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kernotto zalijeme vodou v poměru 1:2 a lehce ochutíme bylinkovou solí. Dáme vařit. Pokud se v průběhu vaření voda vyvaří a kernotto je ještě tvrdé, vodu dolijeme.…
Pohanku kroupu zalijeme dvojnásobným množstvím vody, přidáme špetku solčanky, vaříme asi 2 minuty. Odstavíme a necháme cca 10 minut dojít. Klaso nakrájíme na maličké…
Jarní cibulku pokrájíme na kolečka a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme všechny papriky, chvilku restujeme a přidáme Klaso plátek nakrájený na kousky.Podlijeme vodou…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Hovězí na česneku a na smetaně: Připravené v tlakovém hrnci je báječně šťavnaté, má výraznější chuť a za hodinu je hotové
Hitem letošních svátků je tento bramborový salát z Polska: Když ho vyzkoušíte, žádný jiný už možná nebudete chtít
Jak na správně uvařené těstoviny? Nepodceňujte tyto kroky!