Kuřecí čína
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 849 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Nudle patří vedle rýže k nejpopulárnějším přílohám asijské kuchyně. Někdy ale dobře poslouží i jako samostatný chod. Smažené nudle s masem a zeleninou jsou rychle…
Objevte kouzlo kari. Jídlo, které vyniká rychlou přípravou a pikantní chutí vás mile překvapí. Kousky masa a zeleniny ve výrazné šťávě jsou skvělým tipem na lehkou…
Objevte kouzlo kari. Jídlo, které vyniká rychlou přípravou a pikantní chutí vás mile překvapí. Kousky masa a zeleniny ve výrazné šťávě jsou skvělým tipem na lehkou…
Cikánské řízky nejsou řízky v pravém slova smyslu. Zkusme zapomenout na klasický plátek masa, který je obalený v trojobalu. Tentokrát vyzkoušíme kuřecí nudličky s cibulí…
Masové směsi à la čína patří mezi velmi oblíbená jídla zejména kvůli své nenáročné přípravě. Nabízíme vám recept na rychlý oběd či večeři, na kterém si pochutná celá…
Vynikající šťavnaté karbanátky jsou skvělé s vařeným bramborem, hořčicí a cibulí, anebo třeba do housek. Můžete si z nich připravit také cheeseburgery po česku. Chutné…
Často se stává, že nesprávný postup přípravy dokáže jídlo prakticky zkazit, přestože používáme dobré ingredience. U jater to platí dvojnásob. Když vepřová játra…
Dýňová polévka neodmyslitelně patří k podzimu a zimě, kdy je této zeleniny dostatek. Využití dýně na polévku je velmi rozšířené a získává si větší a větší oblibu.…
Jitrnice, jakou svět neviděl - všeobecně známá slova hostinského v pohádce Obušku z pytle ven. Ale nemusíte se bát, naše čína, jakou svět neviděl, bude neviditelná…
Jitrnice, jakou svět neviděl - všeobecně známá slova hostinského v pohádce Obušku z pytle ven. Ale nemusíte se bát, naše čína, jakou svět neviděl, bude neviditelná…
Kuřecí maso nemá příliš výraznou chuť, díky tomu se dá snadno dochutit rozmanitými způsoby. Marináda se zázvorem a kari je pikantní a voňavá. Maso zůstane po usmažení…
Kuřecí plátek podávaný s broskví, šunkou a sýrem patří dnes mezi retro pokrmy. Pokud právě tohle jídlo milujete, určitě vyzkoušejte tento recept. Je to jednoduché,…
Kuskus nasypeme do mísy, zakápneme lžící olivového oleje a promícháme vidličkou. Mírně osolíme a zalijeme hrnkem vařící vody. Opět vidličkou promícháme, přiklopíme a…
Pokud patříte mezi milovníky indické kuchyně, tento recept vám zajisté přijde k chuti. Spojení kari a kokosového mléka výborně ladí dohromady. Šmrnc celému pokrmu dají…
S příchodem léta začíná grilovací sezóna a kuřecí maso v marinádě k ní bezpochyby patří. Kombinace jogurtu a příjemně aromatického koření dodá masu zajímavou chuť a…
Chcete si připravit k obědu jídlo na asijský způsob? Vyzkoušejte toto marinované maso restované se zelím, paprikou a pórkem sypané dýňovými semínky a polité sójovou…
Na troše oleje a másla orestujeme najemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a orestujeme.Posypeme kari kořením a zalijeme…
Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na kousky.Na hluboké pánvi nebo v hrnci rozpálíme trochu oleje.Když je olej rozpálený, orestujeme na něm kuřecí kousky, které podle…
Nudličky vepřového masa v pikantní marinádě stačí jen orestovat na cibulce se zeleninou a promíchat s uvařenými těstovinami. Na talíři můžete posypat strouhaným sýrem a…
Pohanka je přirozeně bezlepková obilovina, která má příjemně oříškovou chuť. V našich končinách bývala tradiční surovinou a dnes se k ní znovu vracíme. Je totiž nejen…
Řízky naklepeme a nakrájíme na jemné nudličky. Smícháme s vejcem a škrobem a necháme chvíli odležet. Mezitím si nakrájíme papriku, pór, cibuli, mrkev a zelí. Rozpálíme…
Švejžužu je marinované kuřecí nebo vepřové maso, které je oblíbené svou chutí a rychlou přípravou. Podle našeho receptu si připravíme švejžužu z vepřového masa a…