Pečené karbanátky

baruska_l Kuchařka: baruska_l

Mleté maso 10 názorů

Suroviny

250g mletého masa
1 rohlík
mléko
cibule
vejce
sůl
pepř
1 cm plátek zázvoru
4 stroužky česneku
špetka kari
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rohlík nakrájený na kostky zamočíme do mléka. Když je nasáklý, vymačkáme přebytečné mléko.

  2. K rohlíku přidáme mleté maso, vejce, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, prolisovaný zázvor, sůl, pepř a kari dle chuti. Vše promícháme. Pokud je těsto řídké, přidáme trošku strouhanky.

  3. Z těsta uhňácáme karbanátky a vložíme na pečící papír a dáme do trouby na 180°C na spodní a horní plech. Můžeme je ještě potřít vejcem. Cca po 15 minutách otočíme a dopečeme z druhé strany.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené karbanátky

  • TytyM TytyM

    Zkusila jsem je včera. Jen jsem si přidala do masa nastrouhaný sýr, to je klasika, bez které u nás karbanátky nejedou. :-) Měla jsem trochu strach z těch 15 minut po každé straně, že uvnitř budou ještě syrové, ale naprosto zbytečně, byly perfektní. Děkuji za recept, putuje mezi mé oblíbené.

    Odpovědět

  • barkas barkas(neregistrovaný)

    taky dělám karbanátky v troubě, přidala jsem trochu nastrouhané kapusty...asi to bude :-p:-))

    Odpovědět

  • Alice Alice(neregistrovaný)

    Mňam!Mám připravené maso na "karboše",měla to být klasika.Šla jsem kouknout na net,pár receptů pročetla,tento se mi zdá nejlepší.Zítra si namelu/maso/ a věřím ve spokojenost mých strávníků.Díky!

    Odpovědět

  • werav werav

    ;-)..tak ty jsou vážně super..zázvor jsem dala mletý..pecka..:-))..už mi chybí tři a to jsem je ještě nedala na talíř..:-D

    Odpovědět

  • Assage Assage(neregistrovaný)

    Jdu na ně, zní to lákavě !!:-8

    Odpovědět

  • Hanka Dankova Hanka Dankova

    jdu to vyzkoušet,vypadá to super;-)

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Taky peču karbanátky v troubě společně s bramborami,dnes jsem vyzkoušela s tím zázvorem a kari,zajímavá chuť ale byly:-pfoto a:yes:+5

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Baru,dělám podobně,jen místo mléka dám 1dl Tatra neslazené mléko,nevymačkám;-)zázvor 1/2čajové lžičky a je to mňamka:-pa za príma chuť,kterou znám dávám+4bodík:yes:

    Odpovědět

  • baruska_l baruska_l(autorka receptu)

    zázvor nebo kari tam být nemusí :) to já jen, že mam ráda, když to má trošku pikantní chuť :) a mléko je jen aby ty rohlíky nasákly a pak se dobře "rozňahňaly" s masem a ostatním :-p

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Zajímavé karbanátky, to mléko a zázvor..hmm, stojí za vyzkoušení;-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: karbanátky v troubě karbanatky pecene v troube karbanátky z mletého masa recept pecene karbanatky v troube karbanátky masové karbanátky pečené v troubě karbanátky z mletého masa v troubě karbanátky recept karbanátky z mletého masa karbanátky z mletého masa do trouby nejlepší karbanátky z mletého masa karbenátky v troubě karbanátek pečený v troubě karbanátky do trouby pečené karbanátky z mletého masa karbenátky z mletého masa peceny karbanatek karbanátky z trouby karbenátky pečené v troubě pecene karbenatky

Zapomněl/a jsem heslo