Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotleta telecí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie377 kJ /
90 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,80 g
– nenasycené0,88 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 44 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dijonské masové špízy

Dijonské masové špízy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na stejné kousky, osolíme a potřeme pastou z hořčice, utřeného česneku a kopru. Necháme marinovat, nejlépe přes noc. Na špejle napichujeme střídavě…

Telecí cordon bleu s chřestem

Telecí cordon bleu s chřestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Telecí maso patří k těm nejkvalitnějším. Má velmi jemnou chuť, je křehké a lehce stravitelné. Tato úprava kotlet se hodí na přípravu slavnostnějšího oběda či večeře,…

Dooga

30 min

Naposledy jste si prohlédli