Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dijonské masové špízy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 6. 2009 20:58

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 807 kJ / 910 kcal
Bílkoviny150,14 g
Tuky27,66 g
Vláknina3,22 g
Cholesterol 324 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,74 g
Sacharidy13,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme telecí, můžeme použít jiný druh minutkového masa, případně kuřecí. Pro chuť pokrmu je určující především marináda.

Tip: Na opékání jsem použila směs bylinkového másla a olivového oleje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Eliza

16. 6. 2009 19:44

Jani, díky, ale obávám se, že se to nedá srovnávat...;-) Dědeček byl profík, zatímco já jsem v podstatě samouk, protože nás máma z kuchyně jen vyháněla. Když jsem se poprvé vdala, učila jsem se úplně, ale úplně všechno sama a od začátku...(internet nebyl...;-):-D )
Třeba i proto mě to pořád tak baví :-D.

spagetka

15. 6. 2009 09:52

:-p;-):yes:

JanaDorazinova

15. 6. 2009 09:46

Tak už aspoň víme, po kom jsi tak dobrá kuchařka:-):yes:

Eliza

15. 6. 2009 00:45

Bibi, jsi mě pobavila - jak pregnantně jsi to nakonec řekla...takže se moc moc těším na tvoje fotky!!
Jani, vařečkový řád bych také brala...:-D, vystavila bych si ho v kuchyni ;-). (V kuchyni na chalupě máme pověšené diplomy, které kdysi obržel můj děda - dělal před válkou šéfkuchaře v Ambassadoru a v Evropě (u Šroubka), potom mu znárodnili jeho penziony a tak pracoval a vařil pod Jednotou...:-// ; kolikrát nechápu, co on to uměl uvařit - nejvýznamnější ocenění měl za "kvíčaly v paštice" :-O )
Děkuji za reakce i bodíky!! :-)

Bibinka

14. 6. 2009 22:19

Eli, maso, masko, masíííčko, to je moje parketa:-pale holt to telecí neeseženu, tak druhá alternativa bude určitě taky skvělá a viš co:-?prostě to udělám a je vyřešeno. Jak říká Jana R.- špízy jsou vždycky dobré, ať už je tam napíchané cokoliv;-) Dávám ti boďana a hotovo:yes:

JanaDorazinova

14. 6. 2009 21:52

Eli, špízy já můžu, vždycky, ať tam dá člověk cokoliv, vypadá to dobře a dají se různě kombinovat a to je super. Moc se mi líbí ta kombinace s cuketou. Takže to bude...že by řád zlaté vařešky?:-)):-D, ale prdlajs, bude to plusíík!:-):yes:+

Boubelinda

14. 6. 2009 21:36

Nádhera.:-p:-*

kedlubna

14. 6. 2009 21:21

cukety máme teprve v květu, ale brzo budou, určitě vyzkouším, ukládám !

Patricie

14. 6. 2009 21:10

To je paráda. O fotce už vůbec nemluvím.:-)):-)):-)) +

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špízy recepty masové recepty špízy v troubě masový špíz v troubě špízy špízy do trouby telecí špíz špízy recept recepty na špízy recepty špízy špíz v troubě recept na špízy marináda na špízy dijonský vepřový plátek telecí špízy minutková kuchyně recepty špízy vepřové veprova panenka marinada vepřový plátek na žampionech dobré masové recepty

Suroviny: panenka vepřová, kotleta telecí, cuketa, žampióny, hořčice dijonská, česnek, kopr, sůl, olej

TopRecepty.cz

Dijonské masové špízy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/66Az