Krk kuřecí
Krk telecí - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 465 kJ / 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 1,45 g |
| – nenasycené | 1,50 g |
| –– mononenasycené | 1,41 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více