Srnčí krk na česneku
Recept ještě nebyl hodnocenMaso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 318 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 11:39
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Recept a tipy na linecké podle Mirky van Gils: Aby bylo krásně křehké, nejdříve vyšlehejte máslo se žloutky, radí cukrářka
Pečeme s Ivou: Lázeňské rohlíky jsou hebké i křupavé zároveň díky omládku
Naučte se vařit jako bohyně: Tady je 6 jednoduchých receptů, které vám pomohou začít