Voňavý pomerančový dort
Recept ještě nebyl hodnocenRoláda: z bílků a vody ušleháme tuhý sníh, postupně do něj zašleháme cukr, žloutky a sypké přísady, na pečícím papíře upečeme piškot, upečený piškot překlopíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 377 kJ / 90 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,70 g |
| –– mononenasycené | 0,35 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 14,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Roláda: z bílků a vody ušleháme tuhý sníh, postupně do něj zašleháme cukr, žloutky a sypké přísady, na pečícím papíře upečeme piškot, upečený piškot překlopíme na…
Všechny suroviny kromě jablka zalít vychladlou vodou a nechat cca 1h namočené. Lze samozřejmě namočit i večer a nechat přes noc v lednici. Rozmixovat s jablkem i s…
Dezerty do skleniček se výborně hodí za každý nedělní oběd. Pokud jsou takto krásně sluníčkově zářivé, úplně si říkají o přípravu o jarních svátcích. Není potřeba želé…
Tropický grilovaný pstruh je osvěžujícím a exotickým pokrmem, který přináší nádech letní dovolené na váš talíř. Čerstvý pstruh, marinovaný ve směsi citrusových šťáv,…