Vynikající přesnídávka (nejen) do kanceláře
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny kromě jablka zalít vychladlou vodou a nechat cca 1h namočené. Lze samozřejmě namočit i večer a nechat přes noc v lednici. Rozmixovat s jablkem i s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,70 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 14,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny kromě jablka zalít vychladlou vodou a nechat cca 1h namočené. Lze samozřejmě namočit i večer a nechat přes noc v lednici. Rozmixovat s jablkem i s…
Roláda: z bílků a vody ušleháme tuhý sníh, postupně do něj zašleháme cukr, žloutky a sypké přísady, na pečícím papíře upečeme piškot, upečený piškot překlopíme na…
Dezerty do skleniček se výborně hodí za každý nedělní oběd. Pokud jsou takto krásně sluníčkově zářivé, úplně si říkají o přípravu o jarních svátcích. Není potřeba želé…
Tropický grilovaný pstruh je osvěžujícím a exotickým pokrmem, který přináší nádech letní dovolené na váš talíř. Čerstvý pstruh, marinovaný ve směsi citrusových šťáv,…