Bulgur se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenBulgur se vaří velmi jednoduše a má široké využití. V tomto receptu k němu přidáme mrkev, rajčata a uzené kuřecí maso. Během půl hodiny tak připravíme velmi lahodné a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 20,50 g |
| – nasycené | 5,95 g |
| – nenasycené | 13,33 g |
| –– mononenasycené | 10,21 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 47 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Bulgur se vaří velmi jednoduše a má široké využití. V tomto receptu k němu přidáme mrkev, rajčata a uzené kuřecí maso. Během půl hodiny tak připravíme velmi lahodné a…
Maso 2x po sobě pomeleme na masovém mlýnku.V míse důkladně promícháme s vývarem, majonézou, nadrobno nakrájenou cibulí a prolisovaným česnekem. Dochutíme solí a pepřem…
Fazole si přes noc namočíme, slijeme vodu a uvaříme. Kořenovou zeleninu si očistíme, nakrájíme na menší kusy a zalijeme 1 litrem vody. Přidáme nové koření, bobkový list,…
Kombinace listové zeleniny, ovoce, uzeného kuřecího masa a zálivky v našem salátu skvěle zasytí. Je lehký na přípravu i pro trávení. Navíc bude zářit pro potěchu oka na…