Tvrdý sýr
Recept ještě nebyl hodnocenDo hrnce rozdrobíme tvaroh, zalijeme mlékem a přivedeme těsně pod bod varu. Přidáme citronovou šťávu (ne citronku!) a hrnec odstavíme z plotny. Mléko se srazí. Celou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 273 kJ / 65 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,70 g |
| – nasycené | 2,30 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 1,10 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 4,70 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 4,70 g |
Do hrnce rozdrobíme tvaroh, zalijeme mlékem a přivedeme těsně pod bod varu. Přidáme citronovou šťávu (ne citronku!) a hrnec odstavíme z plotny. Mléko se srazí. Celou…