Čokoládový krém na dorty (vegan)
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve do hrce nalijeme mléko se sirupem a zahřejeme, ale nevaříme. Přidáme kakao a agar, zamícháme a přivedeme k varu. Poté stáhneme teplotu na minimum a vaříme 4-5…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve do hrce nalijeme mléko se sirupem a zahřejeme, ale nevaříme. Přidáme kakao a agar, zamícháme a přivedeme k varu. Poté stáhneme teplotu na minimum a vaříme 4-5…
1) Smícháme ingredience v mixéru a podáváme chlazené.
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Královské chutě: Kate a William jedí skromně. Spokojí se s rajčatovou polévkou nebo těmito lasagnemi se špenátem
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Nejlepší kuchaři za měsíc září