Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Recept ještě nebyl hodnocenBez vanilkových rohlíčků by to o Vánocích nešlo. Jeden z nejoblíbenějších druhů cukroví si můžete připravit podle receptu Zdeňka Pohlreicha. V receptu je použita…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 697 kJ / 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 57,50 g |
| – nasycené | 5,50 g |
| – nenasycené | 50,75 g |
| –– mononenasycené | 45,00 g |
| –– polynenasycené | 5,75 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Bez vanilkových rohlíčků by to o Vánocích nešlo. Jeden z nejoblíbenějších druhů cukroví si můžete připravit podle receptu Zdeňka Pohlreicha. V receptu je použita…
Připravíme plechy s pečícím papírem, troubu předehřát na 140°C, kastrůlky na šlehání ve vodní lázni. Kastrůlek na griliáš.Do kastrůlku na griliáš dáme vodu, cukr…
Ze všech surovin zaděláme pevné nerozpadavé těsto. Podle potřeby dodáme trochu tuku, záleží na kvalitě použitého kokosu. Z těsta vytváříme rohlíčky, které pokládáme na…
Uvařené a vychladlé fazole zalijeme trochou vody a rozmixujeme na hladkou kaši. Přidáme všechny sypké suroviny a olej a za stálého míchání přiléváme rostlinné mléko, až…