Kuřecí jáhloto
Recept ještě nebyl hodnocenNa marinádu smícháme prolisovaný česnek, česnek s bylinkami, citronový pepř s citronovým olejem a rozmarýnem. Stehýnka pečlivě promažeme marinádou (i pod kůží – uděláme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 600 kJ / 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 4,70 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 3,50 g |
| –– mononenasycené | 1,30 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 74,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Na marinádu smícháme prolisovaný česnek, česnek s bylinkami, citronový pepř s citronovým olejem a rozmarýnem. Stehýnka pečlivě promažeme marinádou (i pod kůží – uděláme…