Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Náplň čokoládová Dr. Oetker - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie0 kJ /
0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Dort pro  Editu

Dort pro Editu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na jeden piškot 5 vajec. Oddělím bílky od žloutků, šlehat sníh. Do pevného sněhu zašlehat 20 dkg ml. cukru, pak po jednom žloutky, nakonec na menší stupeň 20 dkg mouky.…

Dort CRAZY FROG na lyžích

Dort CRAZY FROG na lyžích

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z drátku vytvoříme "kostru" kterou obalíme fondánem a vymodelujeme crazy froga. Dopředu si také vymodelujeme brány a necháme je ztuhnout. KORPUS: Žloutky vyšleháme s…

Kávovo-čokoládový moučník

Kávovo-čokoládový moučník

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Oddělíme si žloutky od bílků. Žloutky, cukr, vanilkový cukr a špetku soli našleháme do pěny. Z bílků si ušleháme tuhý sníh, mouku promícháme s práškem do pečiva. Sníh…

Naposledy jste si prohlédli