Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané hovězí maso s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 150 min

180 min (30 min příprava + 150 min tepelná úprava)

8. 1. 2023 10:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 015 kJ / 4 306 kcal
Bílkoviny290,13 g
Tuky245,69 g
Vláknina40,70 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 3,98 g
Sůl9,20 g
Sacharidy207,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace z internetu -PROŽENY

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

9. 1. 2023 14:21

Marie Svarcova: moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 1. 2023 09:42

:-)<3:yes::yes: moc se mi líbí, pškná práce:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: krk hovězí, cibule, česnek, protlak rajčatový, sůl, paprika sušená uzená, bobkový list, koření oregáno, kmín mletý, chilli, pomeranče, cukr přírodní, limetka, brambory, sůl

TopRecepty.cz

Trhané hovězí maso s bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9gJg