Marinované kančí panenky a hřbety
Recept ještě nebyl hodnocenZvěřina, zvláště pak divočák, potřebuje marinovat a odležet. Jen tak si na mase skutečně pochutnáte. Úprava se sladkokyselou marinádou je osvědčená verze. Zvolené části…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 495 kJ / 118 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 22,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,80 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 3,00 g | 
| – nasycené | 0,73 g | 
| – nenasycené | 1,99 g | 
| –– mononenasycené | 1,16 g | 
| –– polynenasycené | 0,83 g | 
| ––– omega 3 | 0,11 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 46 mg | 
| Sodík | 44 mg | 
| Sůl | 0,11 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Zvěřina, zvláště pak divočák, potřebuje marinovat a odležet. Jen tak si na mase skutečně pochutnáte. Úprava se sladkokyselou marinádou je osvědčená verze. Zvolené části…
	
			
	
Brambory oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Promneme s olejem a tymianem. Pečeme na pečícím papíře cca na 180°C 30 minut.Panenku omyjeme, osolíme, opepříme a restujeme na…