Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec jelení - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie418 kJ /
100 kcal
Bílkoviny19,80 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,30 g
– nasycené1,25 g
– nenasycené0,68 g
–– mononenasycené0,62 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jelení guláš Videorecept

Jelení guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud se vám poštěstilo a dostali jste kousek jelení plece, uvařte z ní guláš a rovnou dvojité množství. Druhý den je totiž ještě lepší, než ihned po uvaření. Ale…

lenka-m

160 min

Jelení guláš

Jelení guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

S příchodem chladných podzimních a zimních měsíců nastává čas zvěřiny, která zaujme svou plnou a výraznou chutí. Oblíbenou klasikou je jelení guláš, kde se maso pomalu…

poslirecept

150 min

Podzimní jelení ragů

Podzimní jelení ragů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jelení maso nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a vetřeme do masa marinádu. Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24 hodin, ale lépe až na 48 hodin. V hrnci si…

Colombo65

90 min

Guláš z jelení plece

Guláš z jelení plece

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Celou plec naložíme do zeleninové zálivky a necháme v chladu 3-4 dny uležet, doporučuji maso každý den otáčet, aby se dokonale uleželo, zvláčnělo a změklo.Jakmile jsme…