Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z jelení plece

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

19. 1. 2022 09:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 359 kJ / 564 kcal
Bílkoviny13,38 g
Tuky10,39 g
Vláknina40,21 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy96,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Guláš jsem zahustila škrobem, aby byl bezlepkový, ale je možné použít i polohrubou mouku nebo nezahustit vůbec.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

19. 1. 2022 14:58

:-)<3určitě by mi chutnal, zelenina s lákem je široký pojem ale spravila to fotka a cibule je dost, aby guláš zahustila - pěkný recept i foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: plec jelení, směs zeleninová, cibule, česnek, vývar zeleninový, koření, paprika čerstvá červená, bobkový list, kmín mletý, majoránka, sůl, pepř, máslo, škrob

TopRecepty.cz

Guláš z jelení plece

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vKM8