Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli
Recept ještě nebyl hodnocenMaso omyjeme, osušíme, posolíme, pokmínujeme, posypeme dobře promnutou majoránkou a vložíme nové koření. Maso položíme do pekáčku radši na špejle - kůží dolů, aby se nám…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 540 kJ / 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 2,90 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Maso omyjeme, osušíme, posolíme, pokmínujeme, posypeme dobře promnutou majoránkou a vložíme nové koření. Maso položíme do pekáčku radši na špejle - kůží dolů, aby se nám…
Maso hodně opaprikujeme, okořeníme a vložíme na máslo s cibulí do roztopené trouby kůží dolů. Po 20 minutách pečení pod pokličkou maso otočíme osolíme, podlijeme a…
Plec ze selete potřeme směsí kořenící směsi, kterou si rozmícháme s troškou oleje. Necháme chvilku odležet cca 3 hodiny. Po naložení masa plec smotáme a převážeme, tak…