Kanec na provensálské hořčici
Recept ještě nebyl hodnocenV tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 661 kJ / 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,90 g |
| – nasycené | 2,17 g |
| – nenasycené | 5,88 g |
| –– mononenasycené | 3,14 g |
| –– polynenasycené | 2,74 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
V tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…