Jehněčí s cuketou
Recept ještě nebyl hodnocenNa sádle zesklovatíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, přidáme masox a nakrájenou feferonku a dusíme-jako guláš. Cca po hodině dušení (dle tuhosti…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 471 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,70 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 1,90 g |
–– mononenasycené | 1,78 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na sádle zesklovatíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, přidáme masox a nakrájenou feferonku a dusíme-jako guláš. Cca po hodině dušení (dle tuhosti…
Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Hodolanská omáčka: Jednoduché jídlo z jednoho hrnce vás dostane sladkokyselou chutí a vůní po divokém koření
Holka u plotny radí: Jak na dokonale vláčné čokoládové brownies? Chce to dost vajec i čokolády!
Legendární severské skořicové rolky: Upečte si je podle pravého švédského receptu!