Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Recept ještě nebyl hodnocenŽebírka nasolíme a vložíme do hlubšího pekáče. Instantní polévku rozmícháme v 200 ml vody (teplota vody je závislá na návodu na obalu). K polévce přidáme worchester a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 367 kJ / 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
| Tuky | 6,67 g |
| – nasycené | 2,67 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 0,67 g |
| –– polynenasycené | 3,33 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,67 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,67 g |
| Sůl | 13,33 g |
| Sacharidy | 53,33 g |
| – cukry | 6,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Žebírka nasolíme a vložíme do hlubšího pekáče. Instantní polévku rozmícháme v 200 ml vody (teplota vody je závislá na návodu na obalu). K polévce přidáme worchester a…
Připravíme hladké těsto a necháme kynout na teplém místě na dvojnásobnou velikost. 100 g másla a 1 sáček cibulové polévky smícháme dohromady a natřeme na tĕsto, které…