Uzené maso v těstíčku

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

500 g uvařeného uzeného masa
hladká mouka
4 stroužky česneku
Těstíčko:
3 vejce
5 lžic hladké mouky
50 ml mléka
sůl a pepř
lžíce bylinek (petrželka, libeček)
špetka kari
špetka čili
2 prolisované stroužky česneku
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny na těstíčko dáme do mísy a metlou promícháme. Pokud je těstíčko řídké, přidáme trochu mouky. Necháme 20 minut odstát.

  2. Uvařené uzené maso nakrájíme na plátky, potřeme rozetřeným česnekem se špetkou soli a obalíme v hladké mouce. Pak obalíme v těstíčku a na sádle nebo oleji usmažíme z obou stran.
    Podáváme s bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Uzené maso v těstíčku

K receptu nejsou žádné komentáře.