Pomazánka z lilku s čerstvým sýrem a řeřichou
Recept ještě nebyl hodnocenLilek podélně rozkrojíme, obě půlky zakápneme olivovým olejem a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při cca 180°C 20 minut. Necháme zchladnout a dužinu lžící…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 144 kJ / 35 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,40 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Lilek podélně rozkrojíme, obě půlky zakápneme olivovým olejem a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při cca 180°C 20 minut. Necháme zchladnout a dužinu lžící…
Pohanku přebereme, prolijeme studenou vodou a spolu se zeleninovým bujonem (nebo vývarem či jen solí) vaříme v hrnci, dokud nezměkne. Trvá to asi 15 minut a tekutina má…
Do misy si dame kremovy syr, pazitku, kren, kapary, sul, pepr a citronovou kuru a dobre umichame do hladkaKrajice chleba si dame na val a kulatou formickou na cukrovi …