Vepřová tyčinková roláda
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve namočíme nalámané tyčinky do rozšlehaného vajíčka s mlékem, nejlépe přes noc, aby hodně nasákly. Na oleji zpěníme jednu cibuli s polovinou slaniny a přidáme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 409 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,33 g |
Tuky | 3,33 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 2,33 g |
–– mononenasycené | 0,67 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 13,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve namočíme nalámané tyčinky do rozšlehaného vajíčka s mlékem, nejlépe přes noc, aby hodně nasákly. Na oleji zpěníme jednu cibuli s polovinou slaniny a přidáme na…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Užijte si v létě barbecue. V čem spočívá tento způsob úpravy masa a jak se liší od grilování?
Nejlepší polevy na cukroví: Jak na hříšně čokoládovou nebo hladkou citronovou?
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla